'Aandacht & Ontspanning'
op uw werkplek

Massagepraktijk
Aandacht & Ontspanning

Even voorstellen: ik ben Karin Kon uit Hoorn (NH) en ben erg gedreven in mijn werk: het verzorgen van stoelmassages op kantoor in heel Noord-Holland Noord. De naam van mijn massagepraktijk zegt het al: Aandacht & Ontspanning voor uw medewerkers. Het uitgangspunt is een ontspannende massage te geven, gericht op balans tussen lichaam en geest. Het dagelijks leven zorgt voor vele drukke momenten, waarin je jezelf voorbij kan lopen. Een massage helpt om te relaxen en weer focus te krijgen. Na de stoelmassage ga je weer fris en ontspannen verder aan je dag.

Massagepraktijk Aandacht & Ontspanning

Even voorstellen: ik ben Karin Kon uit Hoorn (NH) en ben erg gedreven in mijn werk: het verzorgen van stoelmassages op kantoor in heel Noord-Holland Noord. De naam van mijn massagepraktijk zegt het al: Aandacht & Ontspanning voor uw medewerkers. 

Het uitgangspunt is een ontspannende massage te geven, gericht op balans tussen lichaam en geest. Het dagelijks leven zorgt voor vele drukke momenten, waarin je jezelf voorbij kan lopen. Een massage helpt om te relaxen en weer focus te krijgen. Na de stoelmassage ga je weer fris en ontspannen verder aan je dag.

De voordelen van massages op het werk:

Vergroot het werkplezier

Minder verzuim

Betere vitaliteit

Stoelmassages op locatie

De stoelmassage die ik geef is gebaseerd op eeuwenoude technieken en principes van Japanse drukpuntmassage. Tijdens de behandeling worden de nek, schouders, rug, armen, handen en het hoofd gemasseerd.

Tijd
Een stoelmassage behandeling duurt tussen de 20 en 30 minuten, de massage kan over de kleding heen gegeven worden.

Het effect van een stoelmassage
Een massage zorgt ervoor dat mensen alerter en helderder zijn en dat zij tijdens het werk minder fouten maken. Ook neemt de productiviteit toe. Stoelmassage is een effectief middel om mentaal fit op de werkvloer te blijven.

Naast hard werken hoort ontspanning

Je hebt het vaker gehoord: Waar hard gewerkt wordt is ontspanning nodig. Als je dit niet inplant gebeurt het ook niet, het wordt echt niet rustiger. Een goede werkbalans zorgt voor minder verzuim. Dit vergroot de vitaliteit en het werkplezier. 

Onderzoek: massage verlaagt stress 

Onderzoek heeft aangetoond dat bij regelmatige toepassing van een massage stress verminderd wordt, dat mensen alerter en helderder zijn en dat zij tijdens het werk minder fouten maken. Ook neemt de productiviteit toe. Stoelmassages zijn dus een effectief middel om fit te blijven op de werkvloer.

Tarieven

U kunt eenvoudig een offerte aanvragen door ons contactformulier in te vullen. Bepalend voor de kosten is de wijze waarop we de stoelmassages aanbieden. Laat ons weten om hoeveel personen het gaat, de locatie en gewenst dagdeel. We streven ernaar om binnen twee werkdagen een antwoord te geven.

Stoelmassages en de belastingdienst
De belastingdienst stimuleert werkgevers om te investeren in de gezondheid en vitaliteit van hun medewerkers. Stoelmassages of bedrijfsmassages maken deel uit van de investeringen die door de belastingdienst worden gestimuleerd.  Stoelmassages behoren als arbovoorziening tot de  ‘nihil’ waardering. Dit betekent dat de stoelmassages, mits er aan de voorwaarden van de belastingdienst wordt voldaan, onbeperkt kunnen worden vergoed zonder dat dit ten koste gaat van de 1,2% ruimte. Kijk voor de exacte voorwaarden op de website van de belastingdienst.

Een goede massage in tijden van Corona

Tijdens de massage wordt gewerkt volgens de regels van het RIVM. Zo vraag ik je, waar mogelijk, op gepaste afstand te blijven en ontvang ik je tijdelijk zonder handdruk. De stoel, mijn handen en alle andere contactoppervlakken ontsmet ik na iedere behandeling. Neem je eigen handdoek mee i.v.m. de hygiëne; alleen samen krijgen we Corona onder controle.

Contact

Stuur ons een bericht

Contactgegevens:

 

Massagepraktijk
Aandacht & Ontspanning

Bezoekadres
Houtzaagmolen 162
1622 HM Hoorn

KvK 77238389
Telefoon: 06-40560411
Email: karin@aandacht-en-ontspanning.nl